Leuk dat jullie je hebben aangemeld voor de derde editie van de Nationale Buitenlesdag! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
De Nationale Buitenlesdag
Bekijk hier de webversie.


Binnenstebuiten
De Nationale Buitenlesdag
Jantje Beton || De Nationale Buitenlesdag || Gezonde Schoolpleinen || IVN Natuureducatie

Leuk dat jullie je hebben aangemeld voor de vierde editie van de Nationale Buitenlesdag! Op dinsdag 2 april is het zover en gaan in heel Nederland weer duizenden leerlingen en leerkrachten naar buiten voor een les in de frisse buitenlucht. We hebben er zin in!

De afgelopen tijd hebben Jantje Beton en IVN met een aantal super betrokken leerkrachten hard gewerkt aan het samenstellen van de nieuwe Buitenlesbundel. Het resultaat kun je hier downloaden; een mooie verzameling van uitgewerkte lessen voor de kleuters, onder-, midden- en bovenbouw. We hopen dat je er veel inspiratie uit haalt!

Wil je liever een handige opbergmap waarin je alle buitenlessen kunt opbergen? Dat kan! Voor € 20,- wordt de map, inclusief lesbladen, bij jou op school bezorgd. Bestel de bundel snel via Jantje Beton of IVN, want op=op.
Veel plezier alvast met de voorbereidingen!
Info of vragen

www.buitenlesdag.nl
Info of vragen?

E-mail info@buitenlesdag.nl
Telefoon www.buitenlesdag.nl
De Nationale Buitenlesdag is een initiatief van Jantje Beton en IVN Natuureducatie.

Jantje Beton / IVN
buitenlesdag.nl || Afmelden nieuwsbrief

Buitenles is leuk én leerzaam!
U ontvangt deze e-mailing omdat u zich heeft opgegeven als deelnemer aan de Nationale Buitenlesdag 2019.