NUSO NIEUWSFLITS‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk deze mail online
Ledenmail
Beste bestuurder,

YES! De 7,3 miljoen is toegekend en je kan vanaf nu steun aanvragen. Er is hiervoor (nog) geen einddatum. Zorg wel dat je dit vlot doet, als de 7,3 miljoen op is kun je geen aanvraag meer indienen.

Zo werkt het:
Je stuurt een mail naar jouw lokale gemeente en zij beoordelen je aanvraag. Keuren zij je aanvraag goed, dan ontvang je het geld van hen. 

Oké, hoe doe ik dat?
 
1. Je stuurt een mail naar jouw lokale gemeente en zegt dat je financiële steun wil aanvragen voor de schade die je in de corona periode hebt opgelopen.

- Als jouw organisatie een regionale of landelijke organisatie is, dan kun je bij verschillende gemeentes een aanvraag indienen (wel erbij zeggen dat je dat bij meerdere doet).

- Heb je al een contactpersoon bij de gemeente? Mail dan naar die persoon! Heb je dat nog niet? Mail dan naar het secretariaat van jouw gemeente. Zet in je mail dat je graag de contactgegevens wilt van de persoon die verantwoordelijk is voor het beoordelen van jouw aanvraag. 

2.   Noem in je aanvraag dit nieuwsbericht van de VNG. Dan weten ze meteen waar je het over hebt!

3.  Vertel in je mail duidelijk dat jouw speeltuin door de corona crisis schade heeft opgelopen. En vraag welke informatie ze nog van je nodig hebben. Houd er rekening mee dat ze je gaan vragen om dit formulier in te vullen.  

4. Verstuur je mail! 


Hoe ziet zo'n mail eruit? 
Bijvoorbeeld:

Beste, 

De Vereniging Nederlandse Gemeenten verstuurde dit bericht. Helaas hebben ook wij, voorbeeld speeltuin, financiële schade opgelopen door de corona crisis tussen 1 maart en 1 juni 2020. En daarom wil ik bij deze financiële steun aanvragen. Wilt u mij laten weten welke informatie u hiervoor nog van mij nodig hebt?

Alvast bedankt. 

Met vriendelijke groet,
Naam voorbeeld bestuurder


Wil je nog meer info? Lees hier een brief met verdere uitleg.

Heel veel succes!

Speelse groet van heel het NUSO-team,
Dave, Pauline, Lea, Bianca, Jessica en Daphne
Samen staan we nóg sterker om het belang van het spelende kind op de agenda te houden
Uitgave van NUSO | Redactie: NUSO info@nuso.nl
U ontvangt deze mail, omdat u lid bent van NUSO
Uitschrijven | Gegevens wijzigen